Välkommen till vårt konferenscenter!

CAFÉ

Café Kungsporten är belägen i lokaler med en vacker utsikt över Vättern, Jönköping och Huskvarna. Vi erbjuder en trivsam miljö i kombination med goda kommunikationer och parkeringsmöjligheter. Caféet erbjuder ett brett sortiment av smörgåsar, kakor, hembakat, bakelser mm.

Vi serverar även lunch. Om du vill äta lunch vill vi att du hör av dig och anmäler dig, senast kl.9.00 samma dag, då vi har ett begränsat antal portioner. Ring och boka på tel. 036-389766 eller maila nikos.chatzakos@kungsporten.com. Det går även bra att bara komma förbi men då kan vi inte garantera dig lunch, utan det blir i mån om plats.

Lunchmeny v.10:

Måndag: Korvstroganoff med ris
Tisdag: Köttfärslimpa med potatismos och svampsås
Onsdag: Panerad fisk med kokt potatis och remouladsås
Torsdag: Kycklingfilé med klyftpotatis och bearnaisesås
Fredag: Lunchbuffé, pris 139:-, ingen föranmälan

Öppettider:

Mån – tor 9.30-19.00
Fre 9.30-13.00
Lör 10.00-14.00
Sön stängt


Söndagslunch

Varannan söndag, jämna veckor, kommer vi att erbjuda söndagslunch efter gudstjänsten. Vi vill då att du anmäler dig till den, senast onsdagen innan.

Boka söndagslunchen HÄR.


Simson meals – Hälsosamma måltider

Simson meals är goda, hälsosamma matlådor med hög kvalité, som vi lagar på Kungsporten. De finns att köpa i Kungsportens café. Vi fixar även gärna matlådor till din arbetsplats om ni som företag vill beställa. Välkommen att höra av dig till info@kungsporten.com om du har frågor eller är intresserad!